joi, 1 octombrie 2015

fetele care aleg să se îmbogățească din banii bărbaților în vârstă


foto simbol






Astăzi n-am să le numesc "curve", așa cum sunt de fapt, ci am să le spun "fete ieftine". Mi se pare absolut dezgustător ca o fată să se vândă pentru bani unui bărbat, care de cele mai multe ori este mai în vârstă decât tatăl ei. Eu înțeleg, toată lumea are nevoie de bani pentru a duce o viață decentă, dar acesta nu e un motiv ca să degradezi până a te vine unui "boșorog". Cert este că acest lucru îl fac anume fetele capabile. Motivele pentru care recurg la asemenea gesturi îl cunosc doar ele, fetele ieftine, care se îmbogățesc din banii bărbaților în vârstă.
Da mama dracului, avem atâția băieți frumoși, deștepți și bogați, în Moldova, chiar dacă este o țară săracă, chiar nu se poate de agățat unul din ăsta, tinerel. Sau poate că ele primesc plăcere anume de la faptul că ei sunt "zbârciți", sau cine știe!
E o rușine pentru ele și nicidecum pentru ei, care doar profită de ele. Și evident că banii sunt cei care le atrag, indiferent de aspectul lor fizic. Aici se pune accentul pe "buzunarul gros" și nu pe sentimente.
Da, o viață avem și trebuie să o trăim la maxim. Dar să nu uităm că Dumnezeu este cel ce ne veghează fiecare pas. Și atunci, cum putem noi să ne numim "credincioși", să mergem la biserică și să ne facem sfânta cruce având în spate atâtea păcate murdare. Cum?!
Și proști sunt băieții care le acceptă după ce au îmblat cu "bunelul".
Culmea e că tot ele, fetele ieftine vorbesc de așa numitele "curve" care își vând trupul pentru bani.
Și apoi să ne întrebăm de ce videochatul a devenit atât de răspândit sau de ce fetițele de la vârsta de 12 ani nu mai sunt fetițe?!
Avem o societate bolnavă. Mulți zic că acest lucru se întâmplă din cauza sărăciei din țară, deși, eu cred că acesta nu este un motiv ca să ne transformăm toți în monștri, să ne vindem pentru bani și să prestăm servicii sexuale pentru a obține un profit.
p.s. Scârbos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu