vineri, 7 iunie 2013

Banii depășesc orice nivel de cunoștință!

Replica absolvenților 2013



Prostie omenească, toate problemele la nivel de țară sunt rezolvate, au ramas doar cu problema bacalaureatului nerezolvată. Totuși, sună banal soluția acestei probleme pe care unii o consideră majoră.
Dacă ar fi să privim lucrurile așa cum stau în realitate, vom vedea că avem o mulțime de probleme majore care necesită o rezolvare urgentă.
Camere video, scanere şi aparate de bruiaj la BAC 2013. Oamenii cînd nu au ce face, își fac rău tot lor. Așa se întîmplă și cu măsurile stricte  întreprinse pentru  bacalaureatul 2013. 
Haideți să fim un pic mai realiști,nu e atît de ușor să schimbi lucrurile  , mai ales într-o țară în care haousul este la putere.
Sunt 100% deacord cu cei care au întreprins aceste măsuri, nu pentru anti-copiat, ci pentru ridicarea nivelului de corupție.  
    Felicitări, va reușit.
 Acel elev care știe că nu va putea susține cu propriile capacități  bacalaureatul, fiți siguri, el va găsi o metodă prin care să poate ieși din încurcătură, așa cum au făcut-o și ceilalți  pînă acum. Probabil cei care au întreprins aceste măsuri sau gîndit bine, pentru că logic fiecare părinte își dorește să meargă copilul lui la studii mai departe, nu să stea să aștepte încă un an de zile pînă va putea susține din nou examenul de bacalaureat,și vrem noi ori nu vrem, ei vor scoate din buzunare o sumă buncică pentru a-l face pe copilul său fericit, si demn de a merge mai departe. 
Au  nevoie de bani ,și profită de ocazie, pentru-că acuma e momentul.
Trebuie cumva să se restituie banii care au fost investiți pentru camerele video "mult dorite".
       În Republica Moldova "banii" depășesc orice nivel de    
        cunoștință!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu