duminică, 24 august 2014

septembrie pentru studenți






Și aici mă refer la acei studenți care nu trăiesc în Chișinău.

Ohh, se aproprie septembrie, oare o să primesc cămin?!
 Asta e cea mai frecventă întrebare care ne macină pe noi, studenții, sau, de partea cealaltă sunt cei care caută gazdă, ieftină, dar condițiile să fie bune și de dorit prin sectorul centru.
Septembrie pentru stundenți înseamnă o nouă casă, noi condiții și un alt mod de viață.

 Și pentru că suntem în prag de facultate, celor care aspiră la un loc în căminul studențesc, le doresc să fie înt-un ceas bun!

 După o lună și, de vacanță, îmi îndrept privirea spre un nou an sau mai bine spus spre ultimul an de facultate. Ce văd?!
Văd un an energic, pentru că la facultatea de jurnalism nu e loc de pasivitate.  Evident că orele de lucru nu dispar din noul plan. Ceea ce-mi doresc cel mai mult, este să acumulez și în acest an noi experiențe în domeniu și să descoper oameni care știu ce înseamnă valori și principii.
Cred și sper din tot sufletul să descop și în acest an profesori de calitate, să studiez obiecte interesante și să nu fie loc de dezamăgiri.
 Parcă mai ieri am pășit pragul universității și deja.. suntem pe ultima sută de metri. Anii trec, iar noi urcăm noi trepte.
E frumos să fii student. Știi ce înseamnă, contract, bursă, practică, note și uneori restanță.
 Un mare regret pentru ce-i care n-au descoperit viața de student.

  Dragi studenți, vă doresc un an fructuos, note bune, discipline interesante, profesori înțelegători și multe realizări frumoase. Nu uitați să profitați din plin de anii de studenție, că.. repede mai trec. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu